Carregant...
 

edita aquesta pàgina Imprimir

Anellament d'ocells

Taula de continguts (índex):Image Image Es fa la morta a la ma d’una alumna fins que se n’adona que ningú l’agafa, i llavors surt volant.

Posant l'anella identificativa a una mallerenga carbonera. L’ocell no pren cap mal, i l’avantatge és que gràcies a la identificació els ornitòlegs poden conèixer més be els seus comportaments. Es prenen mesures de les ales i segons les plomes s’intenta determinar l’edat i el sexe.
Després, el moment més important: l'alliberació
L'ocell de la foto es fa el mort a la ma d’una alumna fins que se n’adona que ningú l’agafa, i llavors surt volant. A reveure!

Image
Oportunitat de veure ocells que d'una altra manera seria molt difícil, com aquest preciós bruel. És l’ocell més petit que es troba a Europa, llueix un color taronja viu a dalt del cap que el fa molt especial.

Durant aquest primer trimestre, les sessions d’anellament han estat tot un èxit. A prop de 580 nens i nenes que han vingut amb l’escola, han pogut participar-hi i aprendre moltíssim sobre els ocells.

Image Image Image Image Image Image
Image Image

*si hi ha algú que es vegi reflectit a alguna fotografia i que no estigui d’acord en que aparegui publicada a la web, sisplau comuniqueu-lo perquè sigui retirada a mlopez a gavarres.cat