Carregant...
 

Imprimir
  • Món
    • No hi ha cap idioma assignat a aquesta pàgina.

Funcionament

La Gavarrespèdia és un projecte col·laboratiu obert a tothom. Neix com un projecte adreçat al món educatiu, per tal que esdevingui una eina pedagògica a favor de la divulgació del propi territori. Amb aquesta missió, la Gavarrespèdia vol esdevenir un recull del coneixement actual de Les Gavarres i un ajut per generar-ne de nou.

La Gavarrespèdia està oberta a tots els àmbits del coneixement, en relació a les Gavarres. No dubtis en participar-hi si hi trobes a faltar informació d'interés. També serà molt útil la teva participació si consideres que pots millorar l'eina i saps com fer-ho.

En el cas dels usuaris de centres d'ensenyament (alumnes i professorat), que la Gavarrespèdia sigui útil com a eina didàctica exigeix d'un model de funcionament que permeti un cert control per part del professorat. No obstant això, en una fase inicial del projecte s'ha evitat implantar una política de restriccions i permissos i, així, facilitar al màxim la publicació dels treballs. Aquesta facilitat per publicar exigeix una major responsabilitat per part dels participants.

Us agrairem que llegiu els següents apartats per garantir la millor participació per part de tothom.Política i normes de participació


  1. Qualsevol usuari pot publicar nova informacio o modificar l'existent, sense haver-se de registrar prèviament.

  2. En el cas d'usuaris alumnes de centres d'ensenyament, que publiquin informació en el marc d'un treball escolar, caldrà que es registrin prèviament. Per fer-ho, caldrà que contactar prèviament amb el vostre professorat, que us indicaran la manera de fer-ho. D'aquesta manera el professorat podrà fer el necessari seguiment d'aquests treballs i avaluar-los.

  3. Sigueu el màxim de curosos a l'hora de publicar informacions. Si dubteu de la veracitat de la informació, és millor que no la publiqueu. Si aporteu informació provinent d'altres fonts, citeu-les esmentant l'autor, l'any, nom de l'article, publicació, etc.

  4. Si reviseu informacions ja publicades i voleu fer alguna correcció, feu-ho amb el màxim respecte pel seu autor inicial.

  5. Respecteu les normes d'estil que trobareu a l'apartat Instruccions d'edició.